nieuws

Aangehouden man zaak Beckum was portier seksclub in Enschede

Verdachte mishandelingszaak Beckum was portier seksclub
Verdachte mishandelingszaak Beckum was portier seksclub
De man uit Haarlem die is aangehouden voor betrokkenheid bij de ernstige mishandeling van het echtpaar Meijerink in Beckum in 1997 was ten tijde van de mishandeling portier bij een seksclub in Enschede. Alouis Meijerink overleed als gevolg van die mishandeling.
De achtergrond van de 47-jarige verdachte uit Haarlem ondersteunt een scenario waarmee de politie rekening houdt. Dat is dat degenen die het echtpaar in de nacht van 23 op 24 augustus in hun huis ernstig mishandelden, zich in het adres hadden vergist. Een man die in een huis aan de overkant van de straat verbleef, was betrokken bij de sekswereld in Enschede en had daar grote schulden.
Twee weken voor de mishandeling van het echtpaar Meijerink was die man meegenomen en mishandeld. De politie zegt dat uit het onderzoek een relatie tussen de twee mishandelingen blijkt, maar wil daar verder nog niets over kwijt. De man die is aangehouden is lid van de Hells Angels. Welke rol zijn lidmaatschap van de motorclub speelt is nog niet duidelijk.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.