nieuws

Gezochte crimineel Viktor Kress aangehouden in Enschede

De gezochte crimineel Viktor Kress is vanavond aangehouden in Enschede.
Nadat de naam en foto's van de man naar buiten zijn gebracht, kwamen vandaag meerdere tips binnen bij de politie van mensen die de man in Enschede gezien dachten te hebben. De politie had daarom extra mensen ingezet.
Rond kwart voor zeven 's avonds kwam een melding binnen dat een auto was geroofd onder bedreiging van een vuurwapen. Agenten zijn direct die kant opgegaan en konden de man op de Hengelosestraat laten stoppen. Het bleek om de gezochte Kress te gaan en hij is direct aangehouden.

Verdacht van meerdere overvallen

De 29-jarige Kress wordt verdacht van de gewapende overval op een tankstation in Glanerbrug, afgelopen maandag. Ook wordt hij gezocht voor een reeks gewapende overvallen in Duitsland. Het gaat om overvallen op een postkantoor in Ahaus, een speelhal in Gronau, een goudhandelaar in Vreden en op een lottokantoor in Gronau.
Omdat de man als gevaarlijk wordt beschouwd, besteedde het televisieprogramma Opsporing Verzocht gisteren aandacht aan zijn zaak en worden onder meer zijn naam en enkele foto's vrijgegeven. Hij zou vuurwapengevaarlijk zijn en bovendien verslaafd aan heroïne.
Bekijk de video in HD op YouTube
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.