nieuws

Sport bij RTV Oost 21, 22 en 23 februari

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport. Met veel voetbal uit de Hoofd- en Topklasse en Eredivisie, volleybal en handbal.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur aandacht voor voetbal met de Topklasse wedstrijden Rijnsburgse Boys - HHC Hardenberg en Excelsior ’31 - Spakenburg. Verder aandacht voor volleybal: de Final Four (halve finales beker) tussen Landstede - Orion en Eurosped - Peelpush. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.

In Sport op Zondag om 21.35 uur een verslag van de Hoofdklasse wedstrijd Rohda Raalte tegen Hoogeveen. Verder aandacht voor de handbalwedstrijd DOS tegen Dalfsen en een reportage over Landstede volleybal. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen en doet live verslag van de wedstrijden die de Overijsselse eredivisieclubs dit weekend spelen. Vrijdag speelt Go Ahead Eagles uit tegen ADO Den Haag (20.00 uur). Zaterdag is de Overijsselse derby PEC Zwolle - Heracles Almelo (19.45 uur). Zondag ontvangt FC Twente de voetballers van Feyenoord (16.30 uur).

De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.