nieuws

Booy laat weinig los over opstelling GA Eagles

Trainer Foeke Booy deed donderdag nog geheimzinnig over de opstelling van zijn ploeg GA Eagles. De kans is aanwezig dat hij aanvoerder Marnix Kolder morgen passeert voor het uitduel met ADO Den Haag.
Dat zou betekenen dat Erik Falkenburg in de punt van de aanval start en Jeffrey Rijsdijk mag beginnen op het middenveld. "Dat zou heel goed kunnen", liet Booy zijn beslissing in het midden. "De spelers horen het morgen, maar het krediet bij spelers is niet oneindig", vervolgde Booy zijn relaas.

Dip Kolder

Kolder, die aan het begin van het seizoen van grote waarde was voor GA Eagles, is na zijn blessure nog niet in goede doen. Hij wacht nog altijd op zijn eerste doelpunt zit het duel met Feyenoord van 19 oktober. Op de afsluitende training raakte Marnix Kolder ook licht geblesseerd, evenals verdediger Jop van der Linden. Beiden zijn vermoedelijk wel fit genoeg om te spelen.

ADO Den Haag

GA Eagles heeft vier punten meer dan ADO Den Haag, dat eerder dit seizoen met 2-1 verloor in Deventer. "Wij zijn voetballend misschien wel wat verder, maar onder de nieuwe trainer Henk Fraser hebben ze bewezen dat ze op de nul kunnen spelen. Het is dus erg belangrijk om niet op een achterstand te komen", besluit Booy.
Het duel begint vrijdag om 20.00 uur en is te volgen via Radio Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.