nieuws

Eigenaar Drukwerkdeal.nl is 24 miljoen rijker maar blijft nuchter

De overname van Drukwerkdeal.nl door Vistaprint heeft eigenaar Marco Aarnink geen windeieren gelegd. Hij heeft er 24 miljoen euro aan verdiend maar blijft daar nuchter onder.
Afgelopen dinsdag werd bekend dat de Franse multinational Vistaprint het kleinere Drukwerkdeal.nl uit Deventer heeft overgenomen. Eigenaar Marco Aarnink vertelde vrijdagmiddag in het economische programma Punt Komma op Radio Oost dat hij erg blij is met de overname. "We krijgen steeds meer concurrentie uit het buitenland. Deze overname komt op het juiste moment."

"Vroeger hadden we het niet zo breed."

Drukwerkdeal.nl begon in 2005 als studentenbedrijfje. Aarnink heeft het in nog geen tien jaar tijd uitgebouwd tot een bedrijf waar zo'n tweehonderd mensen werken. "Er komt altijd een stukje geluk bij kijken, we zijn in de juiste tijd begonnen en hebben vooral keihard gewerkt."
Na de overname van zijn bedrijf is Aarnink nuchter gebleven: "Ik zal geen rare uitspattingen gaan doen." "Ik ben opgegroeid in een gezin waar we het niet al te breed hadden en dat lijkt me een goede basis om niet gek te gaan doen." Het geld wat hij met de overname heeft verdiend wil Aarnink onder meer gaan inzetten om andere jonge ondernemers te helpen bij het opzetten van nieuwe bedrijven.

Luister de volledige uitzending terug.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.