nieuws

Programma huldiging Olympische medaillewinnaars Zwolle bekend

Michel en Ronald Mulder in Sotsji
Michel en Ronald Mulder in Sotsji
De huldiging van Olympische medaillewinnaars Michel en Ronald Mulder en Lotte van Beek uit Zwolle wordt gepresenteerd door Erben Wennemars. Rico, voorheen Opgezwolle, en Wim Holsappel (Blaas of Glory) zullen tijdens de festiviteiten een speciale versie van het nummer Als Je Wint Heb Je Vrienden brengen. De huldiging is op woensdag 26 februari tussen 17:00 uur en 18:00 uur.
Behalve Rico en Wim Holsappel zal ook de band That's What She Said optreden. De band is de winnaar van de Clash of the Coverbands. Het muziekprogramma begint om 16:00 uur. De band speelt na de huldiging nog door tot 18:30 uur.
Rondom de huldiging wordt ook het magazine 'Sportief Zwolle' gelanceerd. In die uitgave wordt een - fraai vormgegeven - overzicht gepresenteerd van recente en historische prestaties op sportgebied in de Overijsselse hoofdstad en komt een groot aantal Zwolse sportcoryfeeën aan het woord.
De in Zwolle geboren bobsleeër Esmé Kamphuis, die met de tweemansbob vierde werd, wordt niet gehuldigd meldt de Stentor. "We huldigen de prijswinnende sporters die zichzelf ook Zwols voelen. Dat zijn Lotte, Michel en Ronald", aldus de gemeente.
RTV Oost doet live verslag van de huldiging.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.