nieuws

Doek valt definitief voor VV Glanerbrug, club vraagt faillissement aan

Het is over en uit voor VV Glanerbrug. De club vraagt faillissement aan en daarmee valt definitief het doek voor de voetbalvereniging. Om drie uur vanmiddag ging de laatste wedstrijd van de club van start.
Gisteren werd al bekend dat de voetbalvereniging zich met onmiddellijke ingang terugtrok uit de competitie. De club verkeert in enorme financiële problemen. Er zou een belastingschuld van 450.000 euro zijn, komende dinsdag veilt een deurwaarder de complete inventaris op sportpark Bultserve. Het bestuur heeft nu besloten zich neer te leggen bij de situatie en de club failliet te laten gaan.
Met het faillissement verdwijnt ook een stukje historie. De vereniging werd in 1922 opgericht na een fusie. Sinds 1975 huist de vereniging in het huidige clubhuis op sportpark Bultserve. De afgelopen jaren werd het eerste elftal vier keer kampioen en steeg het van de vijfde naar de eerste klasse. Nu de vereniging ophoudt te bestaan, wordt geprobeerd zoveel mogelijk leden onder te brengen bij buurvereniging Sportlust Glanerbrug.
Bekijk de video in HD op YouTube.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.