nieuws

Modezaak Oostvogel in Almelo stopt na 219 jaar

Na 219 jaar sluit modezaak Oostvogel in Almelo dit najaar de deuren. Bij gebrek aan een opvolger en de moeilijke financiële tijden heeft eigenaresse Frederique Oostvogel besloten te stoppen met de winkel.
Eigenaresse Oostvogel heeft nu al de knoop doorgehakt, al zal de zaak pas in oktober de deuren sluiten. Reden is dat ze nu moest beslissen over een nieuw huurcontract voor het pand voor de komende vijf jaar. "Na lang wikken en wegen heb ik besloten te stoppen."
Volgens Oostvogel is de combinatie van geen opvolger met de moeilijke financiële tijden de oorzaak. "Juist onder deze omstandigheden moet je extra je best doen. Daar heb ik de energie niet meer voor." Het einde van het familiebedrijf betreurt ze, maar is nog niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten. "Ik ben wel in voor een nieuwe uitdaging."
Klanten hebben teleurgesteld gereageerd maar snappen de beslissing vaak wel. Voorlopig kunnen ze nog terecht in de zaak. 31 oktober zal de laatste dag zijn. "En dan heb ik de twijfelachtige eer om de Oostvogel te zijn die als laatste de deur achter zich dichtdoet", aldus Frederique Oostvogel.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.