Jolly Jumpers verliest in eerste kwart van Grasshoppers

Jolly Jumpers
Jolly Jumpers is zaterdagavond tegen de achtste nederlaag in de eredivisie aangelopen. De ploeg van trainster Yvonne Lansink-Rotgerink verloor in Katwijk met 60-42 van Grasshoppers.
Jolly Jumpers begon matig aan de wedstrijd en kreeg meteen de rekening gepresenteerd. In het eerste kwart kwamen de bezoekers uit Tubbergen tot slechts drie punten, 21-3. Jolly Jumpers leek wakker geschud en maakte het Grasshoppers in het restant van het duel een stuk lastiger. Halverwege leidde de thuisploeg echter met 40-27.
Grasshoppers behield de voorsprong, maar Jolly Jumpers liet de ploeg uit Katwijk niet veel verder uitlopen. Toch kon de achtste nederlaag in acht wedstrijden niet voorkomen worden door een slecht eerste kwart.