Quick'20 wint topper in Sneek, Rohda wint van Hoogeveen

Quick'20 heeft zondagmiddag de topper in de zondaghoofdklasse gewonnen van SWZ. In Sneek won de ploeg van trainer Rob Snijders met 2-1.
Jeroen Visscher bracht de Oldenzalers al na een kleine twintig minuten op voorsprong, maar nog voor rust zorgde Nickel Nzoko voor de gelijkmaker. Twintig minuten voor het einde was er toch de winst voor Quick. Engbers tikte de 2-1 binnen voor de gasten. Door de overwinning stijgt Quick naar de tweede plek in de stand van de hoofdklasse.

Rohda wint in eigen huis

Rohda Raalte won thuis van Hoogeveen. Op sportpark Tijenraan werd het 2-1. Voor rust kwam Rohda op een 2-0 voorsprong door een benutte strafschop van Boy Boeloerditti en een doelpunt van Deniz Sahbaz. Bij de strafschop moest Rik de Lange vertrekken met een rode kaart. Robert Fik deed kort na de pauze iets terug voor Hoogeveen, maar verder kwam de thuisploeg niet.