nieuws

Lied Songfestival Ilse DeLange en Waylon uitgekozen maar nog even geheim

Ilse DeLange en Waylon hebben het nummer uitgekozen waarmee ze ons land op 10 mei zullen vertegenwoordigen tijdens het Songfestival. Dat zei de Almelose zangeres vanavond vlak voor een besloten optreden in stadion de Grolsch Veste in Enschede. Welk nummer het duo gaat zingen, wilde DeLange nog niet zeggen. Dat wordt pas over een maand bekendgemaakt.
Ilse DeLange vertegenwoordigt samen met Waylon Nederland bij het Eurovisie Songfestival. Dat doen ze in de formatie van countryband The Common Linnets.
Vanavond gaven de twee een besloten optreden in Enschede ter promotie van het evenement TuckerVille. Dat concert met Ilse en Waylon wordt op 21 juni gehouden in het FC Twente stadion. Na de wedstrijd van FC Twente tegen Feyenoord bracht het duo vier eigen nummers ten gehore.
DeLange en Waylon gaven voorafgaand aan het optreden aan 'heel trots' te zijn dat ze deze zomer een groot concert gaat geven in de regio waar ze allebei vandaan komt. Voor beide muzikanten staat de naam van het concert TuckerVille voor de muziekstijl uit Nashville, maar ook voor de overeenkomst de volksaard van veel Twentenaren en de inwoners van het country-Amerika.
Bekijk de video in HD op YouTube.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.