nieuws

Pellè door het lint na gelijkspel Feyenoord bij FC Twente, ook Koeman boos

Graziano Pellè
Graziano Pellè
Feyenoord-aanvaller Graziano Pellè is zondag door het lint gegaan na het gelijkspel van Feyenoord bij FC Twente. De Italiaan uitte zijn woede op het veld en in de persruimte van De Grolsch Veste.
Bij het verlaten van het veld schopte hij tegen een dug-out en in de persruimte trapte hij twee sponsorborden kapot. Feyenoord gaf in de laatste minuut van de blessuretijd een 2-1 voorsprong uit handen tegen FC Twente. Door een doelpunt van Martina werd het 2-2.

Koeman boos op arbiter

Ook trainer Ronald Koeman was na afloop kwaad. En dan vooral op scheidsrechter Gözübüyük. "Ik moet me eigenlijk inhouden, maar ik vind het een schande hoe de scheidsrechter met zijn assistenten deze wedstrijd gefloten heeft", zei Koeman. De woede van de Feyenoord-trainer kwam vooral door de gelijkmaker van Twente, diep in blessuretijd, waarbij Luc Castaignos ogenschijnlijk hinderlijk buitenspel stond. "Sorry, maar als je dit als scheidsrechter en grensrechter niet ziet, dan ben je niet capabel om hier te fluiten. En ik vind dat hij al vroeg in de wedstrijd de keeper van FC Twente een rode kaart en penalty had moeten geven, maar dat durfde hij niet. Wij moeten weer de frustratie en teleurstelling slikken, maar dat ligt niet aan ons hoor."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.