nieuws

Arrestatieteams verzamelen zich in Gronau om verdacht stel aan te houden

Arrestatieteams verzamelen zich op dit moment in het Stadtpark in Gronau. Het gevaarlijke voortvluchtige duo zou vanmiddag in het Duitse Gronau zijn gezien.
Naar verluidt zou ook een arrestatieteam uit Enschede richting Duitsland vertrokken zijn.
Eerder meldde ook al de Duitse krant Bild dat het duo gezien was in Gronau. De politie in Duitsland wil niet bevestigen dat het gaat om het voortvluchtige stel, maar volgens een verslaggever van de Westfälische Nachrichten wordt een inval voorbereid bij een volkstuintjescomplex waar het duo zich schuil zou houden.
De politie maakt jacht op het duo nadat ze gisteren een gezin gijzelden in Enschede. De man werd vervolgens in zijn eigen auto meegenomen en in het Duitse Ahaus uit de auto gezet. Eerder op de dag beschoot het duo een campinggast in Enschede toen hij de twee betrapte tijdens het inbreken in een caravan.
De politie gaat er vanuit dat het in beide gevallen gaat om de gezochte Antonio Marcos van der Ploeg en Enise Merve Bircan. De twee zouden verantwoordelijk zijn voor een reeks gewelddadige zaken. Naast de twee zaken in Enschede zouden ze ook betrokken zijn bij een ontvoering en overval in Meppel en het Brabantse Lage Mierde.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.