nieuws

FC Suryoye verslaat hoofdklasser Alverna in beker

FC Suryoye
FC Suryoye
FC Suryoye-Mediterraneo uit Enschede heeft dinsdagavond voor een verrassing gezorgd door in de achtste finales van de districtsbeker Oost Alverna uit de hoofdklasse uit te schakelen.
Het leek zelfs een makkelijke avond te worden voor de thuisploeg, want het kwam met 4-0 voor. Die voorsprong werd echter weggeven en na een 4-4 stand na negentig minuten moesten strafschoppen de beslissing brengen. Daarin bleek Suryoye de betere. In de vorige ronde werd ook al gewonnen van zondaghoofdklasser Rohda Raalte.
Ook Berkum uit de zaterdaghoofdklasse C plaatste zich voor de kwartfinales, die ploeg won bij SDC Putten uit de zaterdaghoofdklasse A. Ook bij dat duel moesten strafschoppen de beslissing brengen na een 2-2 stand na 90 minuten. Eersteklasser DOS'37 was op eigen veld veel te sterk voor Sportclub Silvolde. In Vriezenveen werd het 5-1.
De overige twee Overijsselse ploegen zijn DETO en HSC'21. Die ploegen spelen donderdag tegen elkaar. Later wordt er geloot voor de kwartfinales. In Noord zijn alle Overijsselse clubs uitgeschakeld.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.