nieuws

Bestuurslid en manager Welkomhuis Twente stappen op, plannen gaan door

Remi Nieuwenhuis
Remi Nieuwenhuis
De penningmeester en de manager van het toekomstige Welkomhuis Twente zijn opgestapt. Initiatiefnemer Remi Nieuwenhuis is nu nog als enige over in het bestuur.
De reden van het vertrek is onenigheid: "Binnen het bestuur van het Welkomhuis is een onoverkomelijk
verschil van inzicht ontstaan over de wijze waarop het Welkomhuis gestalte zal krijgen en in de toekomst zal worden geëxploiteerd." Verdere mededelingen over de onenigheid worden niet gedaan. Eerder vertrokken ook al andere bestuursleden.

Plannen gaan door

Het Welkomhuis Twente moet een vakantiehuis worden voor gezinnen met kinderen die om verschillende redenen intensieve zorg nodig hebben bij het Hulsbeek in Oldenzaal. De grond voor het vakantiehuis is beschikbaar gesteld door villapark Eureka in Deurningen, van de familie Nieuwenhuis.
Volgens de initiatiefnemer heeft het vertrek van de manager en de penningmeester geen gevolgen voor de plannen. De afgelopen jaren zijn de plannen gemaakt en is er geld bij elkaar gebracht voor de bouw. Wanneer de bouw kan beginnen is nog onduidelijk.

Tweede initiatief

De opgestapte manager en penningmeester sluiten niet uit dat ze zelf een soortgelijk initiatief starten. De manager begon jaren geleden als vrijwilliger en is nog steeds enthousiast over het idee van een vakantiebestemming voor mantelzorgende gezinnen met jonge kinderen.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.