nieuws

GA Eagles verliest van PSV na ruime voorsprong

Go Ahead Eagles heeft vanavond tegen PSV nagelaten om zichzelf te belonen. In eigen huis was de ploeg van Foeke Booy oppermachtig in de eerste helft maar na 90 minuten gingen de bezoekers met de punten naar huis, 2-3.
Al na 51 seconden kon het publiek in de Adelaarshorst op de banken. Houtkoop kwam door op links en zijn afgemeten voorzet werd door Antonia binnengelopen. Ook hierna had PSV geen antwoord op het felle spel van Go Ahead. Na een aantal mogelijkheden was het Erik Falkenburg die uit de draai laag inschoot, 2-0. Gezien het spelbeeld was dit volkomen verdiend. Jeffrey Rijsdijk vergat hierna het duel al vroegtijdig in het slot te gooien, hij stuitte op Zoet.
Na de rust kreeg Falkenburg een vrije kopkans op de 3-0 maar hij mikte net naast. Direct uit de tegenaanval kwam PSV terug tot 2-1 na een schitterend schot van Memphis Depay. PSV kwam beter in de wedstrijd en wist Go Ahead terug te dringen. De gelijkmaker kwam vrij snel via Locadia. De bezoekers gingen op zoek naar de winst en die kwam er uiteindelijk ook via Bryan Ruiz in de slotminuut. Na een lage voorzet wist hij de bal slim binnen te tikken waardoor Go Ahead opnieuw met lege handen staat.
Go Ahead Eagles - PSV 2-3
1-0 Jarchinio Antonia (1)
2-0 Erik Falkenburg (25)
2-1 Memphis Depay (49)
2-2 Jurgen Locadia (67)
2-3 Bryan Ruiz (90)
Arbiter: Wiedemeijer
Geel: Van der Linden
Go Ahead Eagles: Andersen; Schmidt, Amevor, Van der Linden, Schenk (Haps/75); Overgoor, Türüc, Rijsdijk (Kolder/72); Antonia (Godee/84), Falkenburg en Houtkoop.
PSV: Zoet; Arias, Jorgensen, Rekik, Willems; Hiljemark, Park (Maher/76), Schaars; Ruiz, Locadia (Matavz/70) en Depay.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.