nieuws

Leden Ostana gerustgesteld tijdens emotionele bijeenkomst in Enschede

Geen van de leden van kampeervereniging Ostana in Enschede voelt zich geroepen het lidmaatschap op te zeggen na de schietpartij begin deze week op camping Slagersmaat. Dat bleek tijdens een emotionele twee uur durende bijeenkomst vanmorgen op de camping met politie, burgemeester Den Oudsten van Enschede en slachtofferhulp.
Het merendeel van de vierhonderd leden van kampeervereniging Ostana was bij die speciale bijeenkomst aanwezig. Volgens een van de leden was de bijeenkomst erg emotioneel omdat een medelid ernstig gewond raakte toen hij werd neergeschoten. Het slachtoffer mocht zaterdag het ziekenhuis weer verlaten en bij de bijeenkomst zondag deed hij zijn verhaal.

Uitgebreid gesproken over de gebeurtenissen

Ten tijde van de schietpartij waren er ongeveer 15 campinggasten. Er is goed uitleg gegeven, zeggen de leden van Ostana en er is uitgebreid over de gebeurtenissen en onveiligheidsgevoelens gesproken. De daders zijn nu opgepakt en afgelopen donderdag voorgeleid aan de Duitse onderzoeksrechter. Het wachten is nu op uitlevering van het duo aan Nederland. 
Bekijk de video in HD op YouTube
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.