nieuws

Prijzen

Hoofdprijs
Hoofdprijs
Elke dag spelen we op Radio Oost de 'cover-quiz', waarbij we stiekem een cover van een bekende 70's hit draaien in plaats van het origineel. Hoor je de cover? Bel dan snel en win een heerlijk 'Overijssels Delicatessenpakket' van Heileuver. Het pakket bevat eerlijke Overijsselse producten van trotse ondernemers en natuurlijk mag een 70's DVD niet ontbreken.Â
Uit alle winnaars worden 2 kandidaten geloot die in het programma Zie Zo Zondag de finale spelen en strijden om een fantastische hoofdprijs: een 3-daagse vliegreis voor 2 personen naar Londen met een concert van de Eagles!

HOOFDPRIJS

Londen

Een weekendje Londen is er één om nooit te vergeten! Jullie vliegen op vrijdag 20 juni naar Londen. Ga shoppen in Oxford Street, maak een ritje in het reuzenrad London Eye, bezoek Buckingham Palace of ga naar één van de topmusea die Londen rijk is. Je krijgt van ons een 3-daagse pas voor het openbaar vervoer waarmee je overal komt waar je maar naartoe wilt. En bekijk Londen eens vanaf het water met de 2 tickets voor een cruise over The Thames.

Hotel

Jullie verblijven 2 nachten op basis van logies en ontbijt in het prachtige Best Western Phoenix hotel. Dit bekende drie-sterren middenklasse hotel heeft een aangename sfeer en ligt in het levendige en cosmopolitische Bayswater tegenover het elegante overkoepelde winkelcentrum Whiteley's.

Eagles

Op zaterdag 21 juni geeft de Eagles, één van de meest succesvolle bands allertijden, in het kader van de History of the Eagles tour een concert in de O2 Arena in Londen en jullie zijn erbij! De Amerikaanse rockband werd in de jaren ´70 in Los Angeles opgericht, waar zij ooit begonnen waren als begeleidingsband van Linda Ronstadt. Al snel besloot de band hun eigen weg in te slaan, en met succes. Hun album ‘Hotel California’ werd door het toonaangevende muziekblad Rolling Stone uitgeroepen tot één van de beste albums ooit. ‘Eagles – Their Greatest Hits 1971 – 1975’ werd het best verkochte album aller tijden in de VS en de band kreeg maar liefst vier Grammy Awards uitgereikt, de hoogste muziekprijs haalbaar.
De ‘History Of The Eagles Tour’ vertelt het verhaal van de Amerikaanse band en brengt alle hoogtepunten uit hun carrière ten gehore. All-time klassiekers als Hotel California, Desperado, Take It To The Limit, en Take It Easy worden afgewisseld met meer recent werk van onder andere het album ‘Long Road Out Of Eden’. Dit album kwam in 2007 uit en verkocht in alleen de eerste week al 711.000 exemplaren. Het werd in negen landen platina en in nog eens vijftien landen goud. In 1998 werden de Eagles opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame.
Zondag 22 juni vlieg je in de loop van de dag weer naar huis en hopen we dat je zult terugkijken op een onvergetelijk weekend.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.