nieuws

Bart Vriends voor Mawouna Amevor bij GA Eagles

Mawouna Amevor verhuist weer naar de bank bij GA Eagles. De verdediger wordt tegen FC Twente vervangen door Bart Vriends, die terug is van een schorsing.
"We speelden tegen PSV een prima wedstrijd en dus geef ik het vertrouwen aan dit elftal", aldus trainer Foeke Booy. Tegen PSV verspeelde GA Eagles een 2-0 voorsprong en verloor uiteindelijk met 2-3. "Dat mag natuurlijk niet weer gebeuren", stelde Booy. De trainer liet zijn selectie even met rust om de nederlaag te verwerken. "Dat is gebeurd. De groep weet wat ze moet doen."

De wedstrijd begint zondag om 14.30 in de Adelaarshorst en is te beluisteren via Radio Oost.

Demmers met Schreuder in München

Dennis Demmers (assistent-trainer GA Eagles) was deze week met Alfred Schreuder (assistent-trainer FC Twente) op buitenlandstage bij Bayern München. Beide trainers kregen een kijkje in de keuken van Der Rekordmeister. "Heel interessant", aldus Demmers. "En ik sliep bij Alfred op de kamer. Ik heb hem dronken gevoerd en een handtekening laten zetten", grapt Demmers over een mogelijke overwinning van GA Eagles in de derby tegen FC Twente. "Nee, we moeten gewoon voetballen. Doen wat we kunnen en we spelen thuis. Daar zijn we sterk. En uit zo'n stage neem je natuurlijk niet veel mee naar zo'n wedstrijd."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.