Quick'20 en Rohda Raalte boeken overwinning

Tim Engbers
Tim Engbers
Quick'20 heeft vandaag in de Hoofdklasse C de vierde winst op rij gepakt. Op het eigen Vondersweijde won de ploeg van Rob Snijders met 2-1 van Alcides. Ook Rohda Raalte wist te winnen, ze deden dat met 0-2 op bezoek bij De Bataven.
Quick kwam in de eerste helft achter door een doelpunt van Sparenberg. Een paar minuten later was het alweer gelijk via Tim Engbers. Na rust schoot Eulderink Quick naar de winst. Rohda Raalte kwam vlak voor rust op voorsprong door Zandvliet. In het begin van de tweede helft verdubbelde Kamperman Leferink de marge, 0-2. Dit was ook de eindstand. Quick'20 staat derde met 36 punten, Rohda Raalte bezet de vijfde plaats 29 punten.