nieuws

Hardenberg genomineerd als wandelgemeente van het jaar

Stem op Hardenberg als wandelgemeente van het jaar
Stem op Hardenberg als wandelgemeente van het jaar
De wandelroute 'Rondom Rheeze' is voor wandelkrant Te Voet reden om de gemeente Hardenberg te nomineren als Wandelgemeente van het Jaar 2014.
De positieve beoordeling van wandelroute 'Rondom Rheeze' is voor de gemeente Hardenberg weer aanleiding om deze route op te nemen in het Wandelnetwerk als themaroute. Door de duidelijke bewegwijzering met de geel-roze pijlen is de genomineerde route gemakkelijk te bewandelen. Wethouder René de Vent opent de themaroute op vrijdag 14 maart.

600 kilometer aan wandelroutes

De gemeente Hardenberg beschikt over een goed aansluitend Wandelnetwerk. Verspreid over de gemeente Hardenberg is 600 kilometer aan hoogwaardige wandelroutes aan elkaar gekoppeld in het Wandelnetwerk Vechtdal en Reestdal. Ook daarom is de gemeente genomineerd als Wandelgemeente van het jaar 2014.
De gemeente Hardenberg en Vechtdal Marketing roepen iedereen op om te stemmen op Hardenberg als Wandelgemeente van het Jaar 2014, via wandelkrant.nl. Stemmen kan tot en met 8 april 2014. Zowel de stem van de lezer als die van de redactie bepaalt uiteindelijk de winnaar voor de Wandelgemeente van het Jaar 2014 die later dit voorjaar wordt bekend gemaakt.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.