nieuws

Twents Bureau voor Toerisme haakt in op nucleaire top Amsterdam

Het Twents Bureau voor Toerisme haakt in op de nucleaire top die op 24 en 25 maart in Den Haag wordt gehouden. Terwijl Den Haag en ook een deel van de regio wel een vesting lijkt door de maatregelen, gaat het leven in Twente gewoon door.
Het Twents Bureau voor Toerisme laat in een filmpje dat inmiddels op Youtube en Facebook staat zien, dat de rust in Twente blijft terwijl het in het westen drukker wordt. "Daarom nodigen wij de mensen uit om naar Twente te komen", zegt directeur Waanders van het Twents Bureau.

Veel reacties

"Het filmpje is inmiddels duizenden keren bekeken en gedeeld. We kunnen zien waar de kijkers wonen en merken dat het zich als een olievlek uitbreidt. "We krijgen veel positieve reacties", zegt Waanders. Landelijk zendtijd inkopen om de regio nog meer te promoten is te duur zegt Waanders. "Maar we hebben nu ook al een groot bereik, ik denk niet dat we meer mensen in het westen zullen bereiken als we ook nog landelijke zendtijd gaan inkopen". Nu is het nog afwachten hoe druk het in Twente wordt tijdens de nucleaire top in Den Haag.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.