nieuws

Sport bij RTV Oost 15 en 16 maart

RTV Oost sport
RTV Oost sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport. Met voetbal uit de Topklasse, Hoofdklasse en Eredivisie, wielrennen, volleybal en basketbal.

Live uitzending Ronde van Drenthe

Zaterdag vanaf 14.00 uur live beelden van de Wereldbekerwedstrijd van de vrouwen met een verwachte finish rond 15.00 uur. Vanaf 16.00 uur worden de heren gevolgd in de Albert Achterhes Pet! Profronde van Drenthe. Tussendoor zullen de live-beelden van de koersen worden aangevuld met analyses en gesprekken.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur voetbal met Excelsior'31 tegen Capelle in de Topklasse. In de hoofdklasse zijn we bij de duels tussen Flevo Boys en SC Genemuiden en de Overijsselse derby tussen DETO en Go Ahead Kampen. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.
In Sport op Zondag om 21.35 uur een reportage over voetbalclub Dieze West uit Zwolle. Verder beelden van de volleybalwedstrijd tussen Reflex Kampen en Zaanstad en aandacht voor de basketbalsters van Jolly Jumpers uit Tubbergen. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.

Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen en doet live verslag van de wedstrijden die de Overijsselse eredivisieclubs dit weekend spelen. Zaterdag speelt Heracles Almelo thuis tegen Roda JC (19.45 uur). Zondag Ontvangt FC Twente de spelers van AZ (12.30) en is in Zwolle de Overijsselse derby tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles (14.30 uur).
De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.