Go Ahead Kampen in extremis naast DETO

De Overijsselse derby in de hoofdklasse C tussen DETO en Go Ahead Kampen heeft zaterdagmiddag geen winnaar opgeleverd. Door een late treffer van de bezoekers werd het 1-1 in Vriezenveen.
DETO leek op weg naar de eerste overwinning sinds 9 november van het vorige jaar. De thuisploeg kwam al na acht minuten op een 1-0 voorsprong via John Fraterman, maar wist de goede uitgangspositie niet vast te houden. Beide ploegen kregen in de tweede helft veel kansen op het abominabele veld in Vriezenveen. DETO wist de voorsprong niet uit te breiden en vlak voor tijd kwam Go Ahead Kampen langszij. Diep in blessuretijd tekende Yoshua van Marle voor de 1-1 eindstand.