nieuws

Kiezers Hof van Twente en Hengelo gratis naar de stembus met rode taxi

Met de taxi naar de stembus om een vakje in te kleuren
Met de taxi naar de stembus om een vakje in te kleuren
De PvdA in Hof van Twente en Hengelo maakt het de inwoners van de gemeenten makkelijk om te gaan stemmen. Inwoners die slecht ter been zijn en daardoor het stembureau moeilijk kunnen bereiken, kunnen met de 'rode taxi' van de partij gratis naar het stembureau worden gebracht. En ook weer terug naar huis.
De 'rode taxi' is een service van de partij die bij elke verkiezing wordt ingezet om zoveel mogelijk mensen naar de stembus te krijgen.
De partij haast zich erbij te zeggen dat een ritje in de rode taxi niet verplicht tot een stem op de PvdA. "Het is van groot belang dat zo veel mogelijk mensen gaan stemmen. Natuurlijk hopen wij zelf veel stemmen te halen, maar we hebben liever dat een inwoner van Hof van Twente stemt op een andere partij dan dat er geen stem wordt uitgebracht", zegt Annemieke Wissink van de PvdA in Hof van Twente.
Inwoners van Hof van Twente die gebruik willen maken van de taxi kunnen contact opnemen met de partij op 0547-293060 of mailen naar annemiekewissink@hofvantwente.nl. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een ritje naar de stembus. Inwoners van Hengelo kunnen contact opnemen met de PvdA Hengelo door te bellen naar 06-13579394 of te mailen naar m.hollander@hengelo.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.