nieuws

Rivo Rijssen blijft met lege handen tegen Landstede

Rivo Rijssen is er woensdagavond niet in geslaagd een punt te pakken tegen koploper Landstede Volleybal. In Rijssen werd met 3-1 verloren.
In de eerste twee sets deed Rivo vrijwel niets onder voor de ploeg uit Zwolle, maar beide sets werden met 24-26 gewonnen door Landstede Volleybal. In de eerste set wist Rivo een setpunt niet te verzilveren en in de tweede set waren er felle protesten over het beslissende punt van Landstede, omdat de scheidsrechter ten onrechte zou hebben gemeend dat de bal was aangeraakt door een Rivo-speler.
Landstede kreeg bij 23-24 een kans om de wedstrijd in drie sets te beslissen, maar Martinez wist het matchpoint niet te verzilveren. Rivo sloeg daarna wel toe: 27-25. Een punt zat er echter niet in voor de Rijssense thuisploeg, want Landstede was in de vierde set met 22-25 te sterk.
Rivo Rijssen blijft nu op de derde plaats staan, met evenveel punten als de nummer twee, Lycurgus. Rivo heeft echter een wedstrijd meer gespeeld. De nummers één en twee van de kampioenspoule mogen strijden om het landskampioenschap. Door de zege van Landstede Volleybal is de ploeg uit Zwolle nu verzekerd van deelname aan die eindstrijd, waarin het de nationale titel kan gaan verdedigen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.