nieuws

Sport bij RTV Oost 22 en 23 maart

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport. Met voetbal uit de Topklasse, Hoofdklasse, Eredivisie en vrouwen BeNe League en volleybal.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur een samenvatting van de duels in de topklasse tussen HHC Hardenberg en ONS Sneek en in Veenendaal GVVV tegen Excelsior'31 uit Rijssen. Verder aandacht voor de vrouwenderby in de BeNe League tussen FC Twente en PEC Zwolle. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.

In Sport op Zondag om 21.35 uur ontvangt topklasser HSC'21 uit Haaksbergen koploper AFC uit Amsterdam. En hoofdklasser Quick'20 uit Oldenzaal speelt in eigen huis tegen RKHVV. Verder aandacht voor volleybal met de wedstrijd RIVO Rijssen tegen Draisma Dynamo uit Apeldoorn. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.

Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen en doet live verslag van de wedstrijd van de Overijsselse eredivisieclub PEC Zwolle, die zondag uit speelt in Alkmaar tegen AZ (14.30 uur).

De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.