nieuws

Sweet Seventies bij Radio Oost

Sweet Seventies
Sweet Seventies
De komende week staat Radio Oost de hele week in het teken van de jaren 70. Er is veel live muziek en deejays van toen schuiven aan als side-kick bij de deejays van nu.

Live muziek

In Goeiemorgen Overijssel ontvangen Marisa Heutink en Bert van Losser Overijsselse bands en artiesten die de beste hits van toen ten gehore zullen brengen. Elke werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur kun je genieten van de live optredens van singer songwriter Arthur Adam, de blaas-hardrock-groep Blaas of Glory, zanger Erwin Nyhoff en de band Her Majesty van Bertolf Lentink.

Deejays van toen

In Goeiemiddag Overijssel schuiven bekende Overijsselse deejays uit de 70’s aan die met presentator Marcel Spijkerman praten over uitgaan in de jaren zeventig, hun muziek en hun avonturen. Ken je de namen nog: Rootie - Tootie Enschede, The City Hardenberg, La Barca in Steenwijk, De Leeren Lampe in Raalte, E8 in Goor? De deejay’s van toen die een middag als sidekick komen meepraten zijn: Ron Marquering (uit Twente), Henk Smit (uit Salland), Martin van Dokkumburg (uit NW Overijssel), Hans Stroeve (uit Zwolle) en Jaap Heerze (uit Twente). Meer informatie over de deejays vind je hier. Heb je een vraag of leuke herinnering die je wilt delen met de deejays, stuur dan een mail naar sweetseventies@rtvoost.nl.
Alle informatie over de Sweet Seventies van Radio Oost vind je hier.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.