nieuws

Ex-man eist nu stadsverbod in juridisch gevecht met tbs-moeder Enschede

De ex-man van de tbs-moeder die zichzelf en haar kinderen om het leven probeerde te brengen, wil dat zij een stadsverbod krijgt voor Enschede. Hij gaat daarom een kort geding aanspannen. Eerder diende ook al een kort geding tussen de twee, vanmorgen deed de rechter daarin uitspraak.
De zaak van vanmorgen was aangespannen door de vrouw. Zij wil dat haar ex-man stopt met zijn negatieve uitlatingen over haar in de pers. De rechter oordeelde vanmorgen dat de man zijn angst mag uitspreken. Wel plaatste de rechter daarbij de kanttekening dat hij geen dingen mag zeggen die niet waar zijn of die niet met feiten onderbouwd kunnen worden.

Rechter heeft begrip voor angst man

In de uitspraak toonde de rechter begrip voor de angst van de man dat de vrouw hun dochter opnieuw iets aan wil doen. Volgens de advocaat van de man, Robert Speijdel, biedt de uitspraak van de rechter van vandaag genoeg aanknopingspunten om zelf een kort geding aan te spannen tegen de vrouw. Inzet wordt een stadsverbod voor haar, zolang hun dochter minderjarig is.
Het stadsverbod zou moeten gelden voor Enschede, de stad waar de man met zijn dochter woont. De ex-vrouw heeft al aangegeven naar Enschede toe te willen gaan om haar ouders te bezoeken die daar wonen.
Bekijk de video in HD op YouTube
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.