HHC Hardenberg doet goede zaken tegen ONS Sneek

Na vier nederlagen op rij heeft HHC Hardenberg zaterdag weer eens een duel gewonnen in de topklasse. In eigen huis won de ploeg van trainer Marcel Groninger met 3-1 van ONS Sneek.
De gasten uit Friesland kwamen na vier minuten nog wel op voorsprong door Martijn Roosenburg. Tien minuten later was het echter alweer gelijk door Sargon Gouriye. Kort voor rust kwam de thuisploeg op voorsprong. Het doelpunt kwam op naam van Dennis Krohne. Lang bleef die stand op het bord staan, maar kort voor het einde zorgde Ale de Boer met een eigen doelpunt voor de beslissing in Hardenberg; 3-1.
HHC stijgt door de overwinning naar plek zeven in de stand van de topklasse met 36 punten uit 24 wedstrijden. De ploeg heeft echter nog het inhaalduel tegen Barendrecht te goed.