nieuws

Vierde overwinning voor DETO, SVZW en Berkum onderuit

Qays Shayesteh
Qays Shayesteh
DETO heeft zaterdag een belangrijke zege geboekt in de strijd tegen degradatie uit de hoofdklasse. SVZW en Berkum verloren in eigen huis.
DETO won op bezoek bij Drachtster Boys. In Friesland werd het 1-2. DETO begon sterk want al na elf minuten was het 0-2. Stef van der Velden en Qays Shayesteh waren de doelpuntenmakers. Twintig minuten voor het einde deed Regilio Holder nog iets terug namens de thuisploeg, maar verder kwam het niet en dus pakte DETO drie belangrijke punten.

SVZW verliest thuis van csv Apeldoorn

SVZW verloor in eigen huis van csv Apeldoorn. Die ploeg was met 3-2 te sterk in Wierden. Door doelpunten van Perik en Bresser was het 1-1 bij rust. Van Schooten bracht csv Apeldoorn kort na rust op voorsprong, maar opnieuw werd het gelijk. Uguz zorgde voor de 2-2. Tien minuten voor het einde zorgde Van den Hoek met een benutte strafschop voor de overwinning voor de gasten. Daarbij moest doelman Michiel Achterhoek vertrekken met een rode kaart.

AZSV te sterk voor Berkum

Ook Berkum verloor op eigen veld. AZSV was met 2-0 te sterk voor de ploeg uit Zwolle. De doelpunten werden gemaakt door Wietse Kämink en Niek te Veluwe.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.