HSC'21 verliest thuis van koploper AFC

HSC'21 heeft zondag het thuisduel in de topklasse verloren van koploper AFC. In Haaksbergen werd het 2-4.
HSC speelde een goede eerste helft en kwam op voorsprong door Ter Hogt, maar verloor ook Mirko Weustink met een rode kaart. Na de pauze maakte De Haer gelijk, maar even later zorgde Ter Hogt met zijn tweede voor de 2-1. Na ruim een uur werd het opnieuw gelijk. Dit keer was Meulemans de doelpuntenmaker. Lang bleef die stand op het scorebord staan, maar in de laatste minuten besliste AFC het duel toch in Amsterdams voordeel. Samsom scoorde tien minuten voor het einde de 2-3 en in de laatste minuut zorgde Shakison voor de eindstand.