nieuws

ForFarmers in Lochem naar omzet van 2,5 miljard euro

ForFarmers diervoeders blijft flink doorgroeien. Het bedrijf, met de hoofdvestiging in Lochem en nevenvestigingen in Almelo, Deventer en Delden, zag de omzet groeien naar ruim 2,5 miljard euro.
De groei kwam onder meer tot stand door de overname van Hendrix Veevoeders en het Engelse BOCM Pauls. Het bedrijfsresultaat was wel lager dan vorig jaar. Reden is de eenmalige afschrijving van onder meer bedrijfsgronden. "Maar we kunnen stellen dat we een stabiele financiële organisatie zijn", aldus CEO Yoram Knoop van ForFarmers. Als gevolg daarvan heeft het bedrijf het dividend naar recordhoogte kunnen laten stijgen.

Groei centraal

Voor de komende jaren staat bij ForFarmers groei centraal. Het bedrijf richt zich daarbij onder meer op uitbreiding op de Europese markt. Duitsland speelt daarbij een voorname rol.
De beursgang van ForFarmers wordt volgende maand opnieuw besproken door de leden van ForFarmers. Volgens CEO Yoram Knoop is het geen noodzaak dat ForFarmers naar de beurs gaat, maar zal het wel goed zijn voor de liquiditeit van het bedrijf.
Bekijk de video in HD op YouTube

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.