nieuws

Sport bij RTV Oost 29 en 30 maart

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport. Met voetbal uit de Topklasse en Eredivisie, volleybal, handbal en motorsport.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur een verslag van de inhaalwedstrijd in de Topklasse tussen HHC Hardenberg en Barendrecht. Een sfeerreportage over voetbalclub Daarlerveen en een profiel van volleybaltrainer Jan Berendsen. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.
In Sport op Zondag om 21.35 uur het duel in de Topklasse tussen FC Chabab en HSC'21 uit Haaksbergen. Verder aandacht voor de basketballers van Landstede uit Zwolle en motorsport met Marcel Grondman. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.

Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen en doet live verslag van de wedstrijden die de Overijsselse eredivisieclubs dit weekend spelen. Zaterdag speelt Heracles Almelo uit tegen NEC (19.45 uur). Zondag reist FC Twente af naar Amsterdam voor het duel tegen Ajax (14.30 uur) en speelt PEC Zwolle uit tegen ADO Den Haag (16.30 uur). 

De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.