nieuws

Landstede Volleybal ook langer door met Steven Eertman

Na Strikwerda ook Eertman langer bij landskampioen
Na Strikwerda ook Eertman langer bij landskampioen
Steven Eertman heeft zijn contract bij Landstede Volleybal met een jaar verlengd. De 23-jarige middenman, die bezig is aan zijn tweede seizoen in Zwolle, zette donderdag een handtekening onder een contract dat hem tot medio 2015 bij de landskampioen houdt.
"Landstede Volleybal is in Nederland de beste club, dus ik hoefde niet lang na te denken over contractverlening", zegt een tevreden Eertman. Na coach Redbad Strikwerda is Steven Eertman de eerste speler die zijn handtekening heeft gezet onder een contract voor het nieuwe volleybalseizoen. Beide heren kwamen in de zomer van 2012 samen over van Draisma Dynamo en wisten in Zwolle in korte tijd al vier grote prijzen te winnen. Landstede legde beslag op de supercup (2012 en 2013), landstitel (2013) en beker (2014). Ook dit jaar is de ploeg van Eertman de grote titelfavoriet.

Nederlands team en buitenland

"Het bevalt mij prima bij Landstede. De faciliteiten zijn top, het trainingsprogramma is goed en de organisatie is zeer stabiel. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om te spelen voor de prijzen", stelt de ruim twee meter lange middenman, die als doel heeft om in de toekomst voor het Nederlands team uit te komen. Ook wil hij nog naar het buitenland. "Mijn ambitie is wel om in de toekomst nog eens om over de grens - in bijvoorbeeld België of Duitsland - te spelen, maar dat is op dit moment niet aan de orde. Bovendien wil ik eerst mijn studie afronden", besluit Eertman.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.