nieuws

Partijliefde gaat ver in Oldenzaal: lid D66 plaatst tatoeage met partijlogo

De tatoeage van Marinka Vredegoor
De tatoeage van Marinka Vredegoor
Politieke betrokkenheid wordt door een partijlid van D66 Oldenzaal wel heel erg serieus genomen. Ze heeft het logo van de partij op haar arm laten tatoeëren.
Vorige week, op de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, schreef Marinka Vredegoor op Twitter: "Mocht D66 Oldenzaal vandaag winst behalen ten opzichte van vier jaar geleden, dan laat ik het logo tatoeëren".
Vredegoor blijkt een vrouw van haar woord. Want vandaag zette ze een foto op Twitter met het bijschrift: "bij dezen." Op de foto is te zien hoe het partijlogo op haar rechter onderarm staat.
De foto is geen grap, bevestigt Vredegoor. Het is een echte tatoeage. Erg bijzonder vindt ze het zelf niet, het is haar achtste want ze spaart tatoeages. Alle tatoeages op haar lichaam hebben een speciale betekenis. "Ik had eerst helemaal niks met politiek. Maar bij D66 kwam ik in zo'n warm bad terecht. Het is een hele hechte club waar op een leuke manier met elkaar wordt omgegaan." Daarom besloot ze - na de flinke zetelwinst bij de verkiezingen - de tatoeage te zetten.
Vredegoor is pas sinds een kleine twee jaar lid van de partij maar raakte al snel betrokken. In de raad zit ze nog niet, maar ze gaat wel naar fractievergaderingen. Echte politieke ambities heeft ze niet, maar volgens de lijsttrekker van D66 Oldenzaal behoort ze tot de talenten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.