nieuws

Kampeerseizoen in Overijssel onder mooie omstandigheden van start

Een goed begin is het halve werk. Onder dat motto openen veel campings vandaag de slagbomen voor een nieuw seizoen. De campings gaan dit weekend weer open onder prachtige omstandigheden. In Overijssel wordt het dit weekend zeker 18 graden en de voorspellingen voor de komende weken zijn gunstig.
Onder meer camping Beerze Bulten in Ommen gaat vandaag weer open. Daar stonden vanmorgen in alle vroegte al meerdere auto's te wachten tot het moment dat ze met de caravan het terrein op mochten rijden. Hoe anders was dat vorig jaar, toen er op 29 maart nog een ijsbreker door de Breukersgracht in Giethoorn trok en de waterleidingen op meerdere campings waren gesprongen waardoor campings pas later open konden.
Johanneke Hagendoorn van camping Beerze Bulten in Ommen erkent dat het dit jaar wel even iets anders is. "Vorig jaar hadden we een slecht begin en was het hele voorjaar ook slecht. Dat lijkt nu wel anders te worden. We hopen dat we een mooie pasen mee kunnen pikken en daarna komt alweer de meivakantie", klinkt het optimistisch.
Bekijk de video in HD op YouTube

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.