nieuws

Tips stromen binnen over veroorzaker dodelijk ongeluk N36 Aadorp

Politie zoekt veroorzaker ongeluk N36 Aadorp
Politie zoekt veroorzaker ongeluk N36 Aadorp
De politie heeft tientallen tips binnengekregen over de bestuurder van een grijze VW Golf, die begin deze maand een dodelijk verkeersongeluk veroorzaakte op de N36 bij Aadorp. Gisteren gaf de politie beelden vrij van het ongeluk en werd een oproep gedaan voor tips of aanwijzingen.
Naar aanleiding van de beelden zijn vandaag tientallen tips binnengekomen bij de politie, daar zitten veel namen en kentekens bij. Of het ook gaat om de gegevens van de mogelijke veroorzaker is nog niet duidelijk, de politie onderzoekt de komende tijd alle tips.

Auto moest uitwijken voor VW Golf

Op 8 maart kwam een 54-jarige vrouw uit Hengelo om het leven bij het ongeluk op de N36. De vrouw zat als passagier in een auto die moest uitwijken voor de VW Golf die op de verkeerde weghelft reed. Door het uitwijken botste de auto waarin de Hengelose zat op de auto van een tegenligger. Ze was op slag dood.
Het ongeluk werd gefilmd door een andere automobilist met een camera op het dashboard. Deze bestuurder reed vlak achter de auto waarin het dodelijke slachtoffer zat. Op de camerabeelden is de grijze VW Golf te zien, maar het kenteken is niet leesbaar. Gisteren werden de beelden vertoond in het opsporingsprogramma van TV Oost, Onder de Loep.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.