nieuws

Bestuurder gevonden van Volkswagen Golf dodelijk ongeluk N36 Aadorp

Bestuurder van Volkswagen Golf dodelijk ongeluk N36 Aadorp gevonden
Bestuurder van Volkswagen Golf dodelijk ongeluk N36 Aadorp gevonden
De bestuurder van de Volkswagen Golf die op zaterdagmiddag 8 maart betrokken was bij een dodelijk ongeluk op de N36 bij Aadorp, is gevonden. Het gaat om een 28-jarige man uit de gemeente Twenterand. De politie denkt dat hij het dodelijke ongeluk veroorzaakte doordat hij op de verkeerde weghelft reed. De man is vanavond verhoord.
In het opsporingsprogramma Onder de Loep heeft de politie gisteren beelden laten zien van het ongeluk waarbij een 54-jarige vrouw uit Hengelo om het leven kwam. Omdat de auto waarin de vrouw zat, moest uitwijken voor de Golf raakte ze van de weg en botste daarna frontaal op een tegenligger.
Beelden van de aanrijding werden gisteren en vandaag massaal gedeeld op social media en op YouTube werden ze meer dan 150.000 keer bekeken. Het leverde tientallen tips op waarbij ook de naam van de bestuurder werd genoemd.

"Niets gemerkt"
De man heeft aangegeven dat hij zichzelf en zijn auto heeft herkend op de uitgezonden beelden. Bij de politie verklaarde hij dat hij niets heeft gemerkt van het ongeluk dat achter hem gebeurde. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt, ook krijgt de man slachtofferhulp aangeboden.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.