nieuws

Inbraak in tankstation Holten, vier mannen in Zeist opgepakt

Mannen opgepakt voor inbraak tankstation Holten
Mannen opgepakt voor inbraak tankstation Holten
De politie heeft voor een inbraak in een tankstation in Holten gisternacht, nog dezelfde nacht in Zeist vier mannen aangehouden. Het gaat om drie mannen uit Zeist van 29, 31 en 33 jaar en een 20-jarige man uit De Bilt.
Omstreeks om kwart voor vier 's nachts - in nacht van donderdag op vrijdag - zag een oplettende buurtbewoner in Holten een onbekende man staan bij het tankstation aan de Oranjestraat. De buurtbewoner vertrouwde het niet en belde direct de politie. Vervolgens zag hij dat er nog drie mannen bij het tankstation waren; deze renden hard weg. De vier stapten in een auto en reden weg in de richting van de A1. Toen de gealarmeerde politie bij het tankstation aankwam, bleek er te zijn ingebroken.

Oplettende agent herkent auto verdachten

De vier verdachten konden enkele uren later al worden opgepakt omdat agenten in Zeist een auto zagen rijden, die voldeed aan de beschrijving van de getuige, met daarin vier mannen. De auto is aan de kant gezet en de vier zijn aangehouden. Ze zitten vast op het politiebureau voor nader onderzoek.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.