nieuws

Motorrijders te hard in Salland, politie pakt zes rijbewijzen af

Motorrijders te hard, rijbewijs kwijt
Motorrijders te hard, rijbewijs kwijt
Het mooie weer nodigde veel motorrijders vandaag uit voor een ritje in de zon, maar voor vier motorrijders in Salland liep dat verkeerd af, ze zijn hun rijbewijs kwijtgeraakt omdat ze veel te hard reden.
In Wijhe op de Marledijk, waar volgens de politie vaker motorrijders te hard rijden, reed een motorrijder 126 kilometer per uur, waar 60 is toegestaan. Even later kon opnieuw een motorrijder op de Marledijk zijn rijbewijs inleveren, hij reed, terwijl er veel fietsers op de dijk langs de IJssel reden, 117 kilometer per uur. Even later raakte ook een derde motorrijder op de Marledijk z'n rijbewijs kwijt, hij reed 124 kilometer per uur.
Een motorrijder even verderop, in Laag Zuthem, maakte het nog bonter. Hij reed op de Kolkweg 137 kilometer per uur, waar 60 kilometer per uur is toegestaan. En op Oud Avereest in Balkbrug reed een motorrijder, 126 kilometer per uur, waar 60 kilometer per uur is toegestaan. Een zesde motorrijder, ook op Oud Avereest in Balkbrug, reed 120 kilometer per uur. Beide motorrijders mochten hun rijbewijs inleveren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.