nieuws

Go Ahead Eagles ruim onderuit bij Feyenoord in De Kuip

Go Ahead Eagles heeft zondagmiddag een ruime nederlaag geleden in De Kuip. Feyenoord was met 5-0 te sterk voor de Deventer ploeg van trainer Foeke Booy.
Feyenoord begon goed aan de wedstrijd, maar dat leverde in het begin geen grote kansen op. Na een klein kwartier was het wel raak. Vriends leverde de bal in en Immers profiteerde door de bal binnen te schuiven. Aan de andere kant was Van der Linden dichtbij, zijn inzet eindigde echter op de paal. Ook Falkenburg kreeg een kans, hij schoot na een fraaie aanval net naast. Na een goede redding van Andersen op een kopbal van Te Vrede gingen de spelers rusten met een 1-0 stand.
Kort na rust was het weer raak voor de thuisploeg. Vilhena kopte de 2-0 achter Andersen. Türüç was even later dichtbij voor de gasten uit Deventer, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. Boëtius besliste het duel na ruim een uur. Hij schoot de 3-0 achter Andersen. Een klein kwartier voor het einde zorgde Te Vrede met een intikker voor de vierde treffer van Feyenoord en kort voor het einde bepaalde Nelom de eindstand op 5-0.

Feyenoord - Go Ahead Eagles

1-0 Immers (13)
2-0 Vilhena (49)
3-0 Boëtius (64)
4-0 Te Vrede (77)
5-0 Nelom (89)
Arbiter: Liesveld
Geel: Türüç, Kongolo
Feyenoord: Mulder, Janmaat, De Vrij, Kongolo (Nelom/73), Martins Indi, Clasie (Vormer/80), Immers, Vilhena, Schaken, Te Vrede (Armenteros/88), Boëtius.
Go Ahead Eagles: Andersen, Amevor, Vriends, Van der Linden, Schenk, Overgoor (Lambooij/68), Rijsdijk (Kolder/62), Türüç, Antonia (Azevedo/75), Falkenburg, Houtkoop.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.