nieuws

Hoe doen we het online? Vul de enquête in en maak kans op een iPad mini!

RTV Oost
RTV Oost
Wat doen we goed, wat kan er beter? Jij mag het zeggen. Deze week houden we een gebruikersonderzoek om er achter te komen hoe we het online doen als RTV Oost. Door mee te doen aan het onderzoek en de enquête in te vullen maak je kans op een iPad mini.
Je kent RTV Oost natuurlijk al lang niet meer alleen van de radio en de televisie. Misschien bezoek je onze website geregeld, misschien gebruik je één van onze apps of misschien volg je ons wel via Twitter of Facebook. Door ons online te volgen ben je altijd en overal op de hoogte van wat er in Overijssel gebeurt.

Advies van gebruikers

We hebben de afgelopen jaren van alles gedaan om online beter te worden. Het gaat misschien wat ver om uit te leggen wat er allemaal is gedaan, maar als je ons volgt dan moet je dat gemerkt hebben. En we blijven er continu aan werken om onze berichtgeving online verder te verbeteren.
Wie kunnen we daar nou beter advies over vragen dan onze gebruikers? Jullie weten als lezers/kijkers wat je goed vindt en wat we beter kunnen doen. En dat horen we dan ook graag. Want daar kunnen we wat mee. Daarom houden we deze week een enquête.

iPad mini te winnen

Je vindt de enquête op de website (niet te missen) en in de apps (icoontje bovenin). Het is een korte vragenlijst met maximaal 25 vragen (afhankelijk van wat je allemaal gebruikt). Het invullen duurt een paar minuten. Onder de deelnemers verloten we een iPad mini.

De enquête invullen kan hier.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.