nieuws

Prijzen

Zoek je tweede paasdag mee naar de 20 RTV Oost paaseieren? Meld je alvast aan als zoeker. Je kunt fantastische prijzen winnen!
Heb je een ei gevonden? In de eieren zit een uitleg met een code en telefoonnummer verstopt. Bel direct naar RTV Oost en geef live in de uitzending de code door. Je hoort dan direct wat je gewonnen hebt...

Het Gouden Ei!

Heb je het Gouden Ei gevonden? Dan win jij een vierdaagse stedentrip naar het prachtige Lissabon voor 2 personen. De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen een geweldig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, azulejos, heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de museum- waardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Druk geklets in koffiehuisjes, het romantische Alfama en de typische Portugese keuken...

Zilveren eieren

Vind je één van de negentien andere eieren? Ook dan win je mooie prijzen:

Een adoptiekip!

Dankzij de actie 'Adopteer een Kip' zijn veel mensen in aanraking gekomen met biologische landbouw en voeding en is het aantal biologische kippen verdrievoudigd. Met een adoptiekip draag je bij aan de biologische pluimveehouderij en kun je zelf genieten van heerlijke eitjes!

Een (E)iPad Air

De Apple iPad Air is de 5e iPad die Apple op de markt heeft gebracht. De tablet is dunner, lichter en tot 2x sneller dan zijn voorgangers. Dankzij het gebruiksvriendelijke besturingssysteem (iOS) is de iPad Air ook erg geschikt voor beginnende gebruikers. De overzichtelijk geordende menu’s en duidelijke iconen dragen hieraan bij.

Lente high tea bij de Wilmersberg in De Lutte

Met dit arrangement voor 4 personen beleef je tea time op zijn best. Een proeverij met zoete en hartige hapjes, geserveerd in een fantastische omgeving. De schoonheid van het mooiste landgoed van Twente, De Wilmersberg, zorgt voor de extra beleving!

Romantisch dagje Giethoorn

Hollands Venetië in onze eigen provincie. De romantiek viert hoogtij tijdens een heerlijk dagje Giethoorn. Met z'n tweeën heerlijk varen in een fluisterbootje met een goed gevulde luxe picknickmand, een bezoek aan het museum de Oude Aarde en 's avonds een 3-gangen verrassingsmenu bij restaurant De Rietstulp.

Weekendje weg

Altijd al eens willen overnachten in een graansilo? Heerlijk shoppen in het mooie Genk? Of wat te denken van een relaxweekend in het prachtige zuiden van Nederland? Met de hotelbon kun je zelf je favoriete weekend bepalen!

Beauty & wellness arrangement

Saré Thermen & Beauty is al meer dan 28 jaar een begrip op het landgoed, natuur- en recreatiegebied “Het Hulsbeek” nabij Oldenzaal. Saré is een exclusief thermen & beautycomplex gelegen in een oase van rust. Geniet met z'n tweeen van een heerlijk dagje sauna, inclusief lunch, Kuushi foottreatment, Kuushi scrub en Kuushi voetmassage. Je voelt je herboren...

Een (E)iPod Nano

De nieuwe iPod nano – die ongeveer net zo groot is als een creditcard – heeft een 2,5-inch display dat ideaal is voor het bekijken van albumillustraties, foto's en video's.
Sportvliegen voor twee personen
Ook de piloten van grote vliegtuigen begonnen hun vliegavontuur op een klein vliegtuig. Dus wie groot wil vliegen moet klein beginnen. Beleef de eerste stap in de carrière tot gezagvoerder en boek een proefles op een sportvliegtuig. Je leert de basisbeginselen van het vliegen en gaat daarna zelf ervaren hoe het is om het vliegtuig te besturen. Ken je iemand die mee durft als passagier, dat mag!

Aluminium vouwfiets

Eenvoudig en klein in te vouwen door middel van een handige snelsluiting. De fiets heeft een aluminium frame en weegt slechts 13 kilo. Vind jij het juiste ei? Dan is deze mooie vouwfiets van vertrouwde HEMA-kwaliteit voor jou!
Champagne-ontbijt
Wakker worden, snel je comfortabele badjas aanschieten en genieten van een lekker ontbijt? Met dit zeer uitgebreide luxe champagne-ontbijt voorzien van vele verse, met zorg bereide producten en heerlijke extra’s zoals verse vruchtensalade en vruchtenyoghurt wordt je pas echt lekker wakker! Het ontbijt wordt geleverd met een heerlijk flesje champagne. Proost!

'Wereldleiderslunch' voor 2 personen bij Librije's Zusje

Ook als je geen wereldleider bent kun je genieten van de fantastische lunch die Jonnie & Thérèse Boer serveerden aan de wereldleiders tijdens de nucleaire top in Den Haag. In de maanden april en mei kun je terecht bij Restaurant Librije’s Zusje**. Zij serveren drie heerlijke gangen met daarbij natuurlijk een wijnarrangement. Laat je met z'n tweeën verwennen en geniet van een fantastische lunch.

Cadeaubon IKEA

Gratis shoppen bij de IKEA? Met deze cadeaubon t.w.v. € 100 kun je alle kanten op. Deze cadeaupas werkt zoals geld, je hoeft het bedrag niet in 1 keer op te gebruiken. Bovendien is er geen vervaldatum vermeld op deze cadeaupas, je gebruikt hem dus wanneer en waar je wenst.

Dat verdient een bloemetje...

Ei gevonden? Dat verdient een bloemetje. Met een nationale bloemenbon t.w.v. 100 euro kun je een poosje vooruit!

E-reader

Dunner, lichter en een stijlvol design. Deze e-reader is voorzien van een stijlvolle cover: als je hem opent kun je meteen verder lezen waar je de laatste keer bent gestopt. Je vergeet dat je naar een scherm kijkt. Advanced Page Refresh, een unieke technologie van Sony, zorgt ervoor dat het omslaan van de bladzijden vloeiend verloopt, zodat je tot vier uur lang ongestoord kunt blijven lezen.
Tuckerville: 4 Golden Circle Tickets
The Common Linnets, Ilse DeLange en Waylon, gaan in 2014 namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival en geven op 21 juni een eenmalig thuisconcert met speciale gasten in De Grolsch Veste in Enschede, wat voor die gelegenheid wordt omgedoopt tot Tuckerville. Op de langste dag van het jaar zit jij bij een fantastisch concert, vlak bij het podium! Tuckerville zet het stadion op haar kop met Neerlands grootste rock, country en blues artiesten. De roots van de artiesten liggen hier, maar deze avond nemen zij je mee naar de muzikale Mid West.

Gezinsjaarabonnement voor Familiepretpark De Waarbeek

De Waarbeek is al sinds jaar en dag het gezelligste dagje uit van Twente. De nostalgische attracties voldoen aan de meest moderne veiligheidseisen en maken het park tot een speelparadijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Samen met Twekky, Jerry Glitter en Hetty Confetti beleef je een geweldig dagje uit!

Nationale Tijdschriftenbon

Met deze Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,- heb je keuze uit ruim 350 verschillende tijdschriften. Voor de man, de vrouw, voor jong en oud! Kortom, voor ieder wat wils!

Canon Powershot camera

Met deze Canon PowerShot camera kom je zo dichtbij dat alle haren op het hoofd, de porien in de huid en zandkorrels op het strand te tellen zijn. Het is nu nog leuker om op vakantie te gaan omdat je weet dat je naderhand eindeloos kunt genieten van de foto's. Je beleeft de zon bijna opnieuw!

Een ballonvaart voor 2 personen

De luchtballon vult zich met lucht, komt rechtop en dan is het moment daar: de mand komt los van de aarde, met jou erin! Laat je nu meevoeren op de stroming van de lucht en geniet van het uitzicht, de rust en het buiten zijn...
De prijzen zijn te claimen tot maximaal 24 uur na afloop van de actie, dus tot dinsdag 22 april 17.00 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.