nieuws

Heracles mist alleen Te Wierik tegen Feyenoord

Heracles Almelo mist woensdag in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord alleen Mike te Wierik. De verdediger is geschorst vanwege zijn rode kaart in het duel met NEC van afgelopen zaterdag.
Verder beschikt trainer Jan de Jonge over een fitte selectie. Hij kon dinsdag nog niet zeggen met welke elf spelers Heracles gaat starten.
"We hebben vandaag nog even kunnen zien hoe het is met de fitheid van iedereen. Morgen gaan we al vroeg naar Ommen met de selectie en daar gaan we bepalen wie er spelen", verklaart De Jonge. "We hebben een redelijk jonge groep en op die manier kunnen we ons focussen op de wedstrijd, goed eten en rusten. Dat doen we regelmatig en het is tot nu toe steeds goed bevallen."
Heracles is door de zege van zaterdag uit degradatiegevaar en het kan zich nu zelfs gaan mengen in de strijd om de play-offs om Europees voetbal. De Jonge: "We zijn heel blij dat we zaterdag hebben gewonnen, maar we gaan gewoon verder en kijken wat er de komende tijd nog meer te halen valt. Morgen zullen we erop klappen tegen Feyenoord."
Het is de derde keer dit seizoen dat Heracles en Feyenoord elkaar treffen. In de Kuip was Heracles met 2-1 te sterk. De bekerwedstrijd in het Polman Stadion werd gewonnen door Feyenoord, na strafschoppen. Het duel van woensdag begint om 18.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Makkelie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.