nieuws

'Zieke' Kolder terug in basis GA Eagles

Marnix Kolder keert woensdag mogelijk terug in de opstelling van GA Eagles. De aanvoerder kan rekenen op een basisplaats tegen NAC als hij is hersteld van een buikvirus.
Kolder liet dinsdag de training aan zich voorbij gaan. De verwachting is dat hij op tijd fit is. Eerder kampte ook Joey Godee met dezelfde problemen. Op het middenveld is het nog niet duidelijk wie de geschorste Deniz Türüc gaat vervangen. Jeffrey Rijsdijk of Lars Lambooij zal naast het duo Erik Falkenburg en Sjoerd Overgoor gaan spelen. Rijsdijk lijkt de voorkeur te krijgen. Mawouna Amevor vervangt wederom Doke Schmidt, die nog altijd herstellende is van een operatie aan zijn blindedarm.

Nog vier of vijf punten nodig

GA Eagles strijdt nog volop voor lijfsbehoud. Middenvelder Lars Lambooij verwacht dat zijn ploeg nog vier of vijf punten nodig heeft. "Dan is winst tegen NAC zeer welkom", stelt Lambooij. "We moeten het niet op de laatste wedstrijd tegen Roda JC aan laten komen."

1 april

Trainer Foeke Booy had ook nog een speler te pakken op 1 april. Hij riep gisteren de selectie op om in clubkostuum naar de Adelaarshorst te komen voor een speciale foto. Alleen Ridgeciano Haps gaf gehoor aan de opdracht van Booy.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.