nieuws

Heracles Almelo verliest in eigen huis van Feyenoord

Heracles Almelo heeft woensdag het thuisduel tegen Feyenoord verloren. In het Polman Stadion kwam Heracles nog wel op voorsprong, maar ging het met 2-1 onderuit.
Na een kans voor Uth kwam Heracles na een klein kwartier wel op voorsprong. Bel Hassani schoot de openingstreffer binnen. Even later moest Tannane er geblesseerd af en bracht Pasveer prachtig redding op een van richting veranderd schot van Boëtius. Uit de gegeven hoekschop kopte Te Vrede echter wel de gelijkmaker binnen. Nadat hij de paal raakte met een tweede kopbal werd het kort voor rust wel 1-2. Vilhena schoot Feyenoord hard op voorsprong in Almelo.
Ook na rust bleef Te Vrede gevaarlijk voor Feyenoord, dit keer kopte hij over. Aan de andere kant kreeg Bel Hassani een grote kans, maar hij schoot hard naast met zijn mindere rechterbeen. Even later was de middenvelder opnieuw dicht bij zijn tweede, maar zijn van richting veranderde schot werd gepakt door Mulder. Heracles bleef op zoek naar de gelijkmaker, maar ondanks enkele kansjes werd die niet meer gevonden. Ook moest Cziommer nog vertrekken met zijn tweede gele kaart.

Heracles Almelo - Feyenoord 1-2

1-0 Bel Hassani (14)
1-1 Te Vrede (30)
1-2 Vilhena (41)
Arbiter: Makkelie
Geel: Amoah, Verhoek
Rood: Cziommer (87/2x geel)
Heracles Almelo: Pasveer, Koenders, Schenkeveld, Veldmate, Davidson, Bruns (Cziommer/62), Rienstra, Bel Hassani, Tannane (Rosheuvel/25), Uth (Amoah/46), Linssen.
Feyenoord: Mulder, Janmaat, De Vrij, Kongolo, Martins Indi (Van Beek/90), Clasie, Immers, Vilhena (Vormer/78), Schaken, Te Vrede, Boëtius (Verhoek/57).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.