nieuws

Familielid slachtoffer ongeluk N36 wil opheldering bestuurder Volkswagen Golf

Dodelijk ongeluk N36
Dodelijk ongeluk N36
Een familielid van een slachtoffer van het ongeluk op de N36 - waarbij een vrouw uit Hengelo om het leven kwam - roept de automobilist die mogelijk het ongeluk heeft veroorzaakt op om meer duidelijkheid te verschaffen.
De man vraagt op zijn weblog de 28-jarige bestuurder van de Volkswagen Golf om vragen die nog openstaan, te beantwoorden. In de blog vertelt de man onder meer hoe hij het nieuws van het ongeluk hoorde.
"M’n vriendin en ik waren net geland van een heerlijke vakantie in Gran Canaria. Werden opgehaald van vliegveld Eelde en waren net thuis. Kregen toen telefoon van m’n broer, die vroeg hoe m’n vakantie was en kwam daarna met het nieuws. De politie Twente had gebeld, m’n ouders en m’n nichtje waren betrokken bij een frontale botsing op de N36. Hoe en wat was nog niet bekend, maar 1 moest met de trauma naar het ziekenhuis en de andere twee met de ambulance. Het lekkere vakantiegevoel was gelijk weg en ik wist het even niet meer. Wist het echt niet meer, liep terug de kamer in en kon even niets uitbrengen."
De schrijver vindt dat de bestuurder van de Golf nog eens goed na moet denken over wat er precies is gebeurd.
"Dus beste bestuurder, als je nog eens zou willen nadenken over hoe het nu precies gebeurd is. Hoe kwam het dat je aan de andere kant van de weghelft kwam en waarom heb je je niet gemeld? Ik ben even benieuwd wat er precies mis is gegaan. Zou je nog eens op een leeg momentje hier over willen nadenken? Niet dat we iets aan het ongeluk kunnen veranderen, maar het geeft wel antwoorden op vele vragen!"
De hele blog is hier te lezen.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.