nieuws

Sport bij RTV Oost 5 en 6 april

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport. Met voetbal uit de Topklasse en Eredivisie en volleybal.

In Sport op Zaterdag om 21.35 uur de duels in de topklasse tussen HHC Hardenberg en Ter Leede, ONS Sneek krijgt bezoek van Excelsior'31 uit Rijssen. En we volgen de volleybalvrouwen van Zwolle op weg naar de eredivisie. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.

In Sport op Zondag om 21.35 uur de eerste finalewedstrijd om het kampioenschap tussen Landstede Volleybal uit Zwolle tegen Dynamo. DES Zwartsluis wordt de eerste kampioen in het amateurvoetbal en we hebben aandacht in de topklasse voor De Treffers tegen HSC'21 uit Haaksbergen. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.

Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen en doet live verslag van de wedstrijden die de Overijsselse eredivisieclubs dit weekend spelen. Vrijdag ontvangt PEC Zwolle de spelers van FC Groningen (20.00 uur). Zaterdag speelt FC Twente uit tegen NAC Breda (19.45 uur) en is de Overijsselse derby Heracles Almelo – Go Ahead Eagles (20.45 uur).
De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.