nieuws

Deniz Türüç terug in basis GA Eagles tegen Heracles

Foeke Booy doet zaterdag in de derby met Heracles Almelo weer een beroep op Deniz Türüç. De middenvelder van GA Eagles keert terug van een schorsing.
Het is nog niet bekend wie het slachtoffer wordt. De verwachting is dat Marnix Kolder in de punt van de aanval blijft staan. Tegen NAC Breda was de aanvoerder woensdag goed voor twee assists. Uiteindelijk won de Deventer ploeg met 2-1. Jeffrey Rijsdijk wordt dus mogelijk naar de bank verwezen. Mawouna Amevor vervangt nog altijd Doke Schmidt, die nog altijd niet volledig is hersteld van een acute blindedarmontsteking.

Nog drie punten

De trainer verwacht nog drie punten nodig te hebben om lijfsbehoud veilig te stellen. "Dat kan tegen Heracles Almelo. We moeten ook een keer tonen dat we er ook staan in uitwedstrijden. Ook op kunstgras", aldus Booy. Eerder dit seizoen eindigde de Overijsselse derby in 1-1.

Booy boos

Tijdens de persbijeenkomst liet Booy weten dat hij ontstemd is over de handelswijze van GA Eagles inzake Harmen Kuperus. De keeperstrainer trekt naar sc Heerenveen, terwijl de oefenmeester van GA Eagles hem graag had behouden voor zijn staf. Volgens Booy is de communicatie vanuit de club naar hem niet voldoende en dat stemt tot grote ontevredenheid bij de trainer.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.